קישים ופשטידות להזמנה

קישים אישיים לקניה-קישים

קישים ופשטידות להזמנה – פתרון נהדר לאירועי הקיץ החמים

להזמנה מהירה וצפייה בתפריט לחצו כאן 

לאירועים חלביים המרכיב המרכזי הוא ללא ספק הקישים או הפשטידה ולכן יש לבחור טוב אנו בקייטרינג פזית ספיר מתמחים בהכנת קישים טריים כבר למעלה מעשור .

הקיץ הגיע ועמו אינספור אירועים קטנים שחיכו בסבלנות לחופש הגדול והחגים. כמדינה שנחשבת לאחת ממובילות התזונה הים תיכונית הקלילה, הקיץ הוא הזדמנות נהדרת להציע בכל אירוע קטן כגדול את כל טוב הארץ והמטבח הישראלי החלבי שנתפר למידותיה של השמש הקופחת מעל ראשינו. אז כדי להציע לאורחים תפריט איכותי שאינו מכביד כארוחה בשרית בחום הכבד, אך עדיין טעים ומספק במיוחד כמנה עיקרית, קישים ופשטידות יהיו בדיוק מה שהאירוע שלך צריך.

רגע, קיש ופשטידה – זה לא בדיוק אותו הדבר?

אז זהו, שלא. לא מדובר בהבדל שרק אנין הטעם שבינינו יעלה עליו – קיש הוא מאפה פתוח ועגול (לרוב) שהמלית בו מונחת על בצק פילו, פריך, עלים או מיני וסוגי בצקים אחרים. לעומת זאת, הפשטידה מגיעה בדיוק כמו שהיא, ללא דפנות בצק, כשכל הרכיבים מעורבבים יחדיו לכדי בלילה ונאפים כמקשה אחת. הקישים והפשטידות מככבים באירועים בהם הקייטרינג חלבי ובצדק. מדובר במנות שיכולות להיות עיקריות או נלוות למנה עיקרית ואין יותר מנחם מפשטידה חמימה ונימוחה כדי להשכיח מאיתנו גם את תלאות הקיץ הישראלי.

קישים ופשטידות להזמנה – כיצד נבחר את הקייטרינג המושלם?

בסופו של דבר, הכל עניין של טעם. אם במקרה נכחת באירוע עם קייטרינג חלבי בו קישים ופשטידות להזמנה היו עיקר הארוחה ונהנית ממנה – מומלץ לקחת את כרטיס הביקור או לשאול את בעלי האירוע אודות הקייטרינג. אם לא יצא לך להיתקל עוד באחד כזה, אלו כמה טיפים שיעזרו לך לבחור את הקייטרינג המושלם עבורך:

  • ביקורות גולשים. בין אם בפייסבוק או בעמוד האתר של בית העסק בגוגל. אלו חוות דעת אותנטיות אודות ניסיון מוצלח או כושל עם הקייטרינג. נוכל לקבל מידע בעל ערך רב מתוך התגובות, ולא רק על הטעם: התנהלות העובדים במהלך האירוע, השוואות מחירים, עמידה בזמנים ויחסי אנוש. כל הקריטריונים שהופכים עסק קייטרינג לבחירה טובה ובטוחה עבור האירוע שלנו.
  • חיפוש השראה ברשת האינסטגרם, המוקדשת כל כולה למראה עיניים מכשף. שם נחשף לאופי ההגשה והאווירה שהקייטרינג יביא עמו, רק לא לשכוח להסתכל על תגובות וביקורות שיכולים לשפוך עוד קצת אור על הטעם עצמו.